tisdag 7 juni 2011

Lite äventyr på Mulleängen i Skogås.

Idag blev det tillslut lite fart här hemma, matte har suttit och skrivit på sin uppsats... hur kul är det då?  Vi fick följa med i bilen för att hämta familjens prinsessa från fritids som hade picnic med brännboll på Mulleängen, där skulle även Leone ha med Rufus mamma med flera. Massa brudar!! =) Rufus och Svante var jätteotåliga, de ville ut och lukta på alla mumsiga dofter. Lätt några fler hundar i Skogås än i Vidja, hehe.

Väl framme så var det jätte långt och vi mötte flera mammor som var helt slut... men för oss var det perfekt! Vi gick och gick och följde de små lappar som fritids hängt lite här och där som vägvisare, tur det... Tillslut var vi framme och tusen härliga ungar kom rusande och ville gulla... tillslut fick hon (vår prinsessa) syn på oss! Åååååå vad vi är omtyckta!

Men, de utlovade brudarna syntes inte till... var kunde de vara... dofterna fanns ju fasiken överallt... En pojke berättade att de andra hundarna var nere och badade med Leone. Men tjohooo tänkte Rufus, lite bada! Vi gick på stigar hit och dit tills vi kom ner till vattnet och tänk, där var det ännu fler härliga ungar och BRUDARNA!! Men de var på väg upp så vi fick av oss halsbanden så vi kunde skutta runt lite med barnen och de andra hundarna. Rufus kände på vattnet, vadade runt lite och bubblade. Svante nöjde sig med att dricka lite, med svanhals då för att inte blöta ner tassarna...

Sen fick vi med oss Prinsessan och prinsessans kompis, samt alla brudarna och Jarvis. Härligt tyckte vi, krångligt tyckte matte som höll i alla sju hundarna med tjatande prinsessor brevid.. tillslut redde vi ut alla sju kopplen och tjejerna fick hålla de hundar som de ville hålla... När vi gick den långa vägen tillbaka mötte vi folk och en knäppte massa kort på oss... =)


Bjuder på en videosnutt från när Fanny och Rufus fyllde poolen häromdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar